úterý 7. července 2015

Produkty, které raděj nechte v obchodě





Ahoj!! Po delší prodlevě vás opět vítám na svém blogu. Dnes jsem si připravila článek o kosmetice, která mi naprosto nevyhovuje a působí na obličeji spíš horším dojmem než lepším.

Jako první bych představila  Acnecover ( make-up and corrector) od firmy Dermacol, jedná se o produkt pro lidi s problematickou pletí. Jeho úlohou je údajně zmatňovat pleť a potlačovat tvorbu akné. Složení je z australského čajovníku a oleje.Vyrábí se ve 4 ostínech, které jsou naprosto nepřirozené.

Tento make up a korektor se skládá ze dvou částí. V tubičce je makeup a k vršku je přimontován korektor. Jeho krycí schopnost by měla být střední, ovšem dle mého názoru je krycí schopnost make upu nulová a korektoru pouze minimální. Obě dvě složky zvýrazní vaše nedostatky ještě víc, zejména kolem úst a očí. Vaše pleť bude flekatá. Jediné plus je asi snadné nanášení a kombinace make upu a korektoru v jednom.


K dalším produktům patří oční stíny( Studio Colour Duo Eyes Shadow) od firmy Miss Sporty. Jak už z názvu vyplývá, na velmi malé paletce jsou dva oční stíny a malý štěteček. Odstíny, které jsem si koupila já, jsou naprosto nepřirozené a po jejich nanesení vypadáte jako klaun. Na oko se dobře nanáší a poměrně dlouho vydrží.



Rada na závěr: pokud máte problematickou pleť připlaťte si raděj více peněž za produkty, které vám vydrží a budou na vás vypadat přirozeně.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za jakoukoliv kritiku nebo názor